A Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. stratégiai célja a határokon átívelő gazdasági kapcsolatok erősítése, Magyarország és a közép-európai régió országai közötti együttműködések dinamizálása. Cégünk e cél elérése érdekében létrehozta kárpát-medencei irodahálózatát a szomszédos országokban és Lengyelországban. Szervezetileg a 21 képviseletből álló közép-európai irodahálózat kiegészül a magyarországi megyeszékhelyeken működő 13 irodával, így teljes lefedettséget biztosítva hazánk és a környező országok tekintetében.

Az irodahálózat fő feladata a határokon átívelő gazdaságfejlesztés érdekében a szükséges tudás és kapcsolatrendszer biztosítása a vállalkozások számára. Középtávú terv egy erős és egységes gazdasági erővel rendelkező Közép-európai Gazdasági Régió kialakítása.

Rendelkezésre álló erőforrásaink révén felmérjük a régiós országok piaci igényeit, feltérképezzük, mely iparágakban realizálhatók sikeres ügyletek, majd közös árualapok létrehozásával, egyedi stratégiák mentén segítjük a vállalkozásokat. Emellett szolgáltatási portfóliónk kiterjed szakkiállításokon való részvétel biztosítására, üzletember találkozók és képzések szervezésére.